ΥΛΙΚΑ
8 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΙΤΑΣ 800 ΓΡ. (Ή ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ)ΑΠΟ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΖΥΜΗ
1 κιλό φρέσκο σπανάκι
1 πράσο ψιλοκομμένο
¾ φλυτζανιού ελαιόλαδο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
άνηθος
½ κουταλάκι ξερό δυόσμο
350-400 γρ. φέτα ή αγελαδινό τυρί
ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ
1/3 φλυτζανιού ελαιόλαδο
1/3 φλυτζανιού αραβοσιτέλαιο
1/3 φλυτζανιού λιωμένο βούτυρο