joomla templates

Login

Register

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED

Login Close
---

Σερραϊκή Ζύμη - Χειροποίητα φύλλα πίτας

---
Greek Arabic Bulgarian English French German Italian Russian
Home / Προϊόντα / Ολικής Αλέσεως / Μπουκίτσες / Τυροπιτάκι κουρού ολικής αλέσεως χειροποίητο μίνι κατεψ. 500 γρ.
A+ R A-

Τυροπιτάκι κουρού ολικής αλέσεως χειροποίητο μίνι κατεψ. 500 γρ.

Στην Κατηγορία: Μπουκίτσες

Πληροφορίες Προϊόντος

  • ΕΙΔΟΣ: Χειροποίητα Ολικής αλέσεως
  • ΒΑΡΟΣ: 470-500 γρ.
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 0613 (10 τμχ./κιβ.)
Η τραγανή ζύμη κουρού ανοίγεται με το χέρι.Είναι ολικής αλέσεως για αυτούς που θέλουν να τρώνε υγιεινά.Η γέμιση περιέχει 30% ελληνική φέτα.Η συσκευασία περιέχει 8-10 τυροπιτάκια στο ½ κιλό.
Διατηρούνται στην κατάψυξη στους -18 βαθμούς κελσίου, για περίπου 24 μήνες μετά από την ημερομηνία παραγωγής τους. Σε περίπτωση που τα αποψύξετε πρέπει αμέσως να τα καταναλώσετε.

Σύνθεση:
αλεύρι ολικής αλέσεως πολυτελείας,  νερό, έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο, καλαμποκέλαιο, αυγά, φρέσκο πρόβειο γιαούρτι, αλάτι, φρέσκο βούτυρο. (περιέχει γλουτένη, σόγια).

Οδηγίες χρήσεως:
-Αφού τοποθετήσετε λαδόκολα στο ταψί που θα ψήσετε, βάζετε στο ταψί τα τυροπιτάκια ,με μικρά κενά αναμεσά τους, και τα αφήνετε να ξεπαγώσουν (1 ώρα περίπου)
-Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου  περίπου για 25 λεπτά (ανάλογα με το φούρνο σας), μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Πιστοποίηση Acert

Πιστοποίηση Acert

Η επιχείρηση Σερραϊκή Ζύμη, εφαρμόζει σύστημα διαχείρησης ασφάλειας τροφίμων A CERT σύμφωνα με το πρότυπο  ISO 22000 (haccp).

Συνταγές

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next

ΣΠΙΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΟ (ΝΗΣΤΙ…

ΥΛΙΚΑ 6 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΙΤΑΣ  600 ΓΡ.  (Ή ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ)ΑΠΟ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΖΥΜΗ 3 πράσα ψιλοκομμένα 500 γραμ. φρέσκο σπανάκι ½  φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια...

Περισσότερα

ΣΕΣΚΟΥΛΟΠΙΤΑ

6 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΙΤΑΣ 600 ΓΡ. ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ Ή ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΝΤΙΝΚΕΛ ΑΠΟ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΖΥΜΗ 2 ματσάκια  φρέσκα σέσκουλα ½  φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα...

Περισσότερα

ΣΠΙΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΚΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ 6 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΖΥΜΗ 500 γρ. κιμά ανάμεικτο (μοσχαρίσιο-χοιρινό) 1 κιλό φρέσκα πράσα ½  φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο...

Περισσότερα

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΣΠΑΝΑΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ 8 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΙΤΑΣ  800 ΓΡ.  (Ή ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ)ΑΠΟ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΖΥΜΗ 1 κιλό φρέσκο σπανάκι 1 πράσο ψιλοκομμένο ¾   φλυτζανιού ελαιόλαδο 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1...

Περισσότερα

ΤΣΟΥΚΝΙΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ

ΥΛΙΚΑ 6 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΙΤΑΣ  ΜΕ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ  (Ή ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ)ΑΠΟ ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΖΥΜΗ 1 ματσάκι  φρέσκια τσουκνίδα 750 γραμ. φρέσκο σπανάκι ½  φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 1 ματσάκι φρέσκα...

Περισσότερα