Η συσκευασία περιέχει 6 φύλλα στρόγγυλα. Η διάμετρός τους είναι 42- 48 εκ.
Σύνθεση: βιολογικό αλεύρι σίτου, βιολογικό αλεύρι χωριάτικο, βιολογικό αλεύρι φύλλου,
Οδηγίες χρήσεως: Ξεπαγώνετε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου (1 ώρα περίπου).
Ετοιμάζετε το μείγμα για το άλειμμα των φύλλων (1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο,1/3 φλιτζανιού αραβοσιτέλαιο , 1/3 φλιτζανιού λιωμένο βούτυρο).
Ξετυλίγετε τα φύλλα, τα απλώνετε πάνω στον πάγκο σας και τα σκεπάζετε με μια καθαρή πετσέτα για να μην ξεραθούν.
Αφού λαδώσετε το ταψί που θα ψήσετε, αλείφετε, με το μείγμα λαδιού - βουτύρου, το κάθε φύλλο πολύ καλά.
Αφού στρώσετε στο ταψί τα 3 λαδωμένα φύλλα, βάζετε τη γέμιση της αρεσκείας σας και στρώνετε από πάνω τα υπόλοιπα 3 πολύ καλά λαδωμένα φύλλα.
Αλείφετε την επιφάνεια με το μείγμα λαδιού-βουτύρου και χαράζεται την πίτα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου περίπου για 35 λεπτά (ανάλογα με το φούρνο σας), μέχρι να ροδοκοκκινίσει η πίτα.
Αφού θα τη βγάλετε από το φούρνο, μετά από 10 λεπτά κόψτε εκεί που έχετε χαράξει. Αν θέλετε η πίτα να παραμείνει τραγανή, μην τη σκεπάζεται μετά το ψήσιμο.